Wednesday, 24 July 2013

Blog Dah Siap


alhamdulillah belog Dik An dah siap renovate . Hasil dia amat memuaskan. Memang Dik An suka sangat2 lah kan , cantik and yang penting pink tu mesti kena ada even kecik mana pun haha. Tapi yang Dik An sedeh adik tu cakap iklan nuffnang tak bleh letak , kalau tak dia jadi rosak belog ni. Huwaaaa sedeh sangat :'( . sapa2 boleh tolong Dik An tak ? Pleasee... :(

Okey Dik An nak ucap kan ribuan terima kasih kepada adik MISS ENGLISH . Owh ya sapa2 yang nak cantik kan belog boleh PM adik ni kat fb beliau FB Miss English . Korang bagitau je apa korang nak dah kalau ada apa2 adik ni akan inform kita. Haaa Dik An nak mintak tolong boleh ? Adik Miss English ni ada wat segmen , meh lah kita join ghamai2 kasi semangat kat adik ni , tak rugi pun kan kita join ? :)
Due date dia dua hari sebelum ghaya , so sapa2 yang nak join segmen tu boleh klik SINI . Segmen ni Dik An salah sorang sponsor tau , sapa nak Dik An topup kan dan keychain from langkawi boleh lah join , mana tau rezeki korang kan ?

sekian, wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.