Wednesday, 3 July 2013

Ayat-ayat motivated :)





selamat pagi, pagi ni Dik An nak share ayat motivate kat korang.
Dik An suka gila dengan ayat-ayat ni dan Dik An paling suka ayat atas dan bawah sekali tuh. Dik An yakin dengan bersabar dan terus bersabar suatu hari nanti pasti ada kegembiraan untuk kita kan, cuma yang penting kita kena sabar. Owh ya ayat-ayat ni kawan Dik An yang kasi, thanks wawa :)

sekian,wassalam :)
terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

1 comment:

  1. Cik akak pon suka word tu....
    setiap apa yang berlaku memang telah tersurat dan tersirat :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.