Saturday, 27 July 2013

Awalnya Dapat Hadiah Birthday .

selamat petang dan selamat berbuka , dah join SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN ? Kalau belom meh join kat SINI . Pada yang dah join terima kasih banyak-banyak, nnti Dik An update senarai peserta okey :)
Tadi Dik An dah dapat hadiah birthday walaupun birthday Dik An doplohpat ogos ni , wah awal kan dapat , nnti doplohpat tu nak hadiah lagi boleh dop ? haha demand pulak kan. Apa2 pun terima kasih mama for the present , adik sayang mama eh eh kalau dop bagi pun sayang jugak tau ..
taraaa handbag BUM , first2 tengok tadi memang dah kenan tapi sekali tengok reganya hurm dok bisik2 ngn kakak je , siap cakap kakak kalau adik dapat rayuan U tu belikan bag ni eh , sekali mama dengar , mama cakap nak amik je lah , aku pulak takmau lah kesian mama , lepastu mama cakap dah kenan dah suka amik kang dah tak jumpa dah huhu..so dah mama kasi green light amik lah and mama cakap as a birthday present , nnti birthday dok senyap2 je huhu.

ni pun barang BUM jugak , purse.. actually dulu ada dah satu sebijik cam gini , tapi sbb haritu umah ni tangki air bocor abis rosak basah semua , so cakap mama nak sebijik cam gini jugak tapi besar sikit lah.. wah untung Dik An belom birthday mama dah kasi hadiah , agaknya birthday betol2 nnti mama kasi lagi dop ? haha..

sekian,wassalam :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

3 comments:

  1. tahniah An...
    cantik handbag.. ^_^
    yaya tunggu tahun depan la pulak baru dapat hadiah tu pun kalau ada yang sudi bagi..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe trima kasih yaya...
    insyaAllah ada tu yg sudi kasi hehe :)

    ReplyDelete
  3. wah banyak cantik woh ada handbag and dompet memang cantik heheeee...dan taniah sama U

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.