Thursday, 25 July 2013

Alhamdulillah Dah Boleh


ingat tak entry sebelum ni Dik An ceghita pasal nuffnang tak bleh letak kan , and Dik An ada mintak tolong tu kan , tapi sekarang alhamdulillah dah boleh , happy gila :D , teghima kaseh adik Miss English : ) , mula2 memang lah adik ni kata tak boleh kan , tapi dia cakap dia tak tenang selagi tak tolong so adik ni cuba sampai boleh.. Walaupun terpaksa buang renda-renda yang macam kaen langsir kat atas tu pun Dik An sanggup asalkan belog Dik An boleh siarkan iklan from Nuffnang. Tenang and rasa lega sangat. Cuma nak kena edit sikit2 kot kasi nuffnang tu ada kat tempat asal nya hehe . selamat malam :)

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

3 comments:

  1. hi. jom singgah blog. lovely preloved wear there http://renyukrenyuk.blogspot.com/2013/07/hanna-preloved-2013.html

    ReplyDelete
  2. cik akak pon mintak tolong orang buat dik..hihi :)

    ReplyDelete
  3. welcome kak..happy rse bila dpt tlg akk.. :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.