Friday, 12 July 2013

Alahai Si Mata Sepet


Salam jumaat dan salam ramadhan ketiga ! petang-petang baru sempat update sebab si mata sepet tengah tido , kang kalao tak tido mesti tgah berebut laptop ngn Dik An huhu..


ni dia si mata sepet ^_^

since abg Dik An tinggalkan aryan kat sini , Dik An la kena jaga...senang je jaga dia tak banyak kerenah cuma lasak je lah, lelaki kan huhu =.= . Bab nanges memang dia tak kan nanges melainkan jatuh atau nak susu je , kiranya behave lah kan , alhamdulillah seusia 1 tahun 7 bulan dah pndai dah sikit2 cakap itu ini , senang and cepat ikut dia ni.

Tapi ada lagi satu bab mak aii tak larat nak layan haha..dia tak boleh tengok orang pakai tudung , orang bukak pintu umah , orang start enjin keta .. haaa kemain kau dia dulu lari sampai kat pintu umah and nanges melalak macam orang jatuh , padahal nanges sbb nak ikut orang je huhu.

Kadang petang-petang dia amik tudung bagi kat Dik An and suruh pakai , dan dia cakap jom pi haha..so clever lah aryan ni . Kak cik doakan aryan cepat besar , jadi budak pandai dan jangan nak jenjalan je ye huhu..

ni lah aktiviti petang , meronda taman ,Dik An tolak dia pusing2 tengok cat and dog.

dengan si kakak nya, hamboi kak dah persis model pulak hihi..


sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. apesal muka si mata sepet monyok je tu? :D

    ReplyDelete
  2. mata sepet memang suka buat muka blur huhu..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.