Monday, 10 June 2013

Upah Dari Kelate


Assalamualaikum...

Ghajin benar aku update harini kan,tumpang tak keje or tak dapat sambung degree lagi ni lah aku ghajin update nya pun, esok2 kalau dah keje or dapat sambung study dah tak sempat langsung nak update, busy lah katakan hehe..

semalam kakak aku balik dari kelantan dia bagi upah ,tapi dari semua upah dia tu kenalah tolong dia dulu kan..tolong apa ? tanda kertas exam dia ,sebab dia tak sempat baru balik kem kan..tanda pun just abc and subjektif yg isi tempat kosong tu je..nak jadi cikgu mmg dah tak dapat sbb tak lepas medsi haha..
so jdilah cikgu tipu2 jap semalam..


just tick2 je and pangkah kalau salah...dah tanda pun kertas budak pandai-pandai kan, makanya tick je lah..kalau salah pun satu dua soklan macam tu je..senang kan keje aku ?
ada 3 set kelas je, so takde lah bnyak sngt kan hehe..
keja dah buat so dapatlah upahnya kan..sebenarnya dapat upah dulu baru keje datang haha. Upah dia ialah telekung , baju dan sekeping RM bernilai 50..
Lumayan kan tapi keje nya mudah je hehe..

telekung...my favourite colour ok..pink gitu..
cantik and aku suka sangat,ada sulam2 kat bawah dia..
bleh guna terawih tak lama lagi :)


baju....lahai baju ni mmg cantik tapi labuh ok labuh..seumpama aku pakai baju kurung je, aku cakap dekat kakak asal tak beli jubah je trus huhu..tapi dah org bagi terima je lah..labuh pun labuh lah kan..
to kakak thank kayu eh sebab bagi upah yg cantik2 ni..
ada rezeki lebih sila lah kasi lagi ye, eh hahaha..demand pulak kan.
sekian saja..
bye and wassalam :)

p/s : sesapa yg puasa harini, "selamat berpuasa dan selamat berbuka ye'' :)



No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.