Saturday, 29 June 2013

Sleeping Beauty

Assalamualaikum..

Macam mana bola tadi , pasukan yang korang sokong tu menang tak ? Apa-apa pun jutaan tahniah terhadap Pasukan Red Warrior, untuk Johor takpa cuba lagi tahun depan. Biasa lah tu kalah menang adat pertandingan kan ? Ewah farihan kau cakap macam kau tengok je kan haha..

Tadi habis bola laju-laju g depan tv nak tengok running man marathon tapi non hado...semangat tau nak tengok tapi takdop pulak..hmm dah takda apa lagi, moh lah kita tido.

selamat malam semua, moga mimpi yang indah..
sweet je bulan dan bintang tu..
nak jadi sleeping beauty malam ni wuwuwu :D
Eh kejap, perasaan tak cursor tu, peminat tegar candy crush saga tuh haha..
sekian,wassalam :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

p/s : terasa nak tukar kata ganti diri nama ''aku'' tu ke ''Dik An''. Okey dop agak2 ?

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.