Sunday, 30 June 2013

Setia Pada Satu


hai korang, dah maghrib ? mestilah sudah kan, dah nak masuk isyak pun kan.
tajuk Dik An setia pada yang satu tapi bukan pada orang tau, pada line MAXIS hehe.. even Dik An pengguna CELCOM jugak tapi Dik An lebih setia pada Maxis, kalau fon Maxis ni memang always di bwak ke mana saja Dik An pergi tapi fon Celcom di anak tiri kan oleh Dik An. Kadang seminggu sekali baru tengok tau huhu. Even Maxis suka wat hal ngn Dik An tapi Dik An tetap lah setia ngn dia tau. *to maxis sila berterima kasih ngn Dik An sekarang*

Baru-baru ni pihak Maxis call Dik An nak offer tukar kan kepada 'line' kira tak payah top up just bayar bila bil sampai nanti, sebab musabab maxis pilih Dik An sebab Dik An setia pada maxis katanya, sapa tak nak kan, lagipun Dik An pernah berkata-kata Dik An memang akan tukar pada 'line' jugak tapi bila Dik An dah kerja nanti tapi sekarang Dik An tak kerja lagi, ada rezeki Dik An nak sambung study lagi jadi Dik An say NO kat pihak yang call tu. Kang kalau say YES sapa nak tolong bayar , kesian pulak kat mak ayah kan. Maaf ye, Dik An dah kerja nanti Dik An tukar line post paid ye, pihak Maxis jangan risau lah walau ribut atau taufan melanda sekali pun Dik An tetap setia pada Maxis. Eh ada kena mengena ke ? huhu.

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)



No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.