Tuesday, 18 June 2013

SEGMEN JOM BERKENALAN SESAMA BLOGGER

Assalamualaikum..


malam ni nak join segmen dari cik LIA...
bagus betol cik LIA sbb dia buat segmen cam gini,bleh lah kita berkenalan sesama kita kan :)
nak join klik SINI


Nama : Nor Farihan Binti Ayob
Tarikh Lahir : 24 August 1991 *muda lagi* :D
Cita-cita : Pensyarah * InsyaAllah*
Hobi : Ber'blogging'' and baca novel and masak
Benda yang paling sayang : Jam tangan *masa itu emas*
Tujuan berblog : Pada mulanya hanya suka2 tapi lama kelamaan macam best pulak,selain tu kita dapat share something yang mungkin orang laen tak tahu dan yg penting kita dapat berkenalan sesama kita :)

6 comments:

  1. thanks sudi support segmen Lia yang tak seberapa nie... :) ..

    ReplyDelete
  2. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-berkenalan-sesama-blogger.html

    ReplyDelete
  3. yaya singgah dan follow sini dr segmen yang sama http://www.cikyaya.my/2013/06/segmen-jom-berkenalan-bersama-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama..sy follow awak..
    http://invisible-izzy.blogspot.com/2013/06/segmen-jom-berkenalan-bersama-blogger.html

    ReplyDelete


  5. Jemput join GA http://ecahkhalili.blogspot.com/2013/06/first-giveaway-by-ecah-khalili.html

    ReplyDelete
  6. wahhh ;)


    HIHI. ni fya bakal buat GA. hope smua kwn2 tkkan trlepas tau ;))

    http://www.fyapelangi.com/2013/07/ga-topup-ramadhan-top-referral-and.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.