Saturday, 29 June 2013

Segmen : Jadikan Follower overnumbered.

Assalamualaikum...

huwaaa entah segmen yang ke berapa harini aku join kan, takpe aku suka..sebab dapat lebih ramai kenalan kan, aku suka mengeratkan silaturahim ni. Kali ni nak join segmen from SITI ZULAIKHA. Korang jom lah join, due date dia lambat lagi 18 Julai nih.



so kalau korang nak join klik SINI

so meh lah join ramai-ramai. Owh ya Siti Zulaikha ni pun ada blog novel dia, korang boleh lah intai-intai kat Hitam Salju.

sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

1 comment:

  1. jom join .
    Hadiah untuk direbut .
    Doodle x5 | Header x3 | Rexona Women Passion x1 | Keychain Name Felt x3 | Pashmina x2 | Topup RM5 x2 | Hadiah Misteri x1

    http://bilamyamenulis.blogspot.com/2013/06/special-giveaway-by-mya-farisha.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.