Thursday, 13 June 2013

Segmen Blogger Takkan Terpisah

Assalamualaikum...

                                         
nak join klik Sini

special things about yourself
  • pandai masak
  • suka akan budak-budak
  • suka tolong orang
  • sensitip tau..*special ke yg ni*
  • sebenarnya takde lah yg special sangat pasal diri ni,kita smua ada kelebihan dan kekurangan masing2 yg diberi oleh Allah :)

kenapa korang bergiat aktif dalam dunia blogger
  • aktif ke ?hikhik...pada mulanya buat blog ni sekadar suka-suka tapi bila dah lama2 ni eh mcm best pulak kan..
  • dah jadi macam satu hobi dah,kalau tak bukak blog mesti macam susah hati wooo..
  • blog ni dah jadi macam anak angkat dah tahu,nak kena cantik kan dia,kemas kini kan dia..
  • yg penting dapat berkenalan sesama kita di dunia blogger ni

twitter

facebook


1 comment:

  1. singgah sini :)
    dari segmen yg sama :)

    http://miradila96.blogspot.com/2013/06/ga-by-cik-cempaka.html

    selamat berkenalan! ;)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.