Friday, 28 June 2013

PIP Camera

Assalamualaikum...

selamat hari jumaat dan selamat menunaikan solat jumaat buat kaum Adam semua ye. Pastikan g tau yg mana kaum Adam ni, lahai sekarang ni sedih je kalau aku kuar g pekan g billion ramai benarnya kaum Adam berpeleseran kat situ,tak g solat...tapi mungkin diorg ada reason tersendiri kan, siapa tahu ?

Okey..kali ni nak share ngn korang pasal PIP camera. Ntah2 korang suma dah tahu aku je kan blom haha. Ketinggalan sikit aku ni. Selama ni dok cari application tu tapi tak tahu nama, tapi semalam tanya kak ipar baru lah tahu nama nya PIP camera. Okey sampai sudah akan ku ingt. Korang downloand je kat android tu confirm ada. Dan sekarang aku dah jatuh cinta dengan PIP camera. 

awww rasa cantek sangat gambar ni haha :D
Muka di dalam gelombang belon...

It's about friendship... HIDAYAH

pipi yang maken hari maken naik tanpa menggunakan tepung naik sendiri or baking powder :O

amani in a bottle :)

aryan in a lime juice :)

haaa korang suka tak ? aku serious rasa cam nak delete dah camera 360 tu haha.
Thank you PIP camera cause you make me look beautiful. Eh perasaan sudah hehe.
salam jumaat semua :)
sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

4 comments:

  1. ella suhaila : din an download kat fon..g kat google player :)

    ReplyDelete
  2. farah waheeda : kan ? dik an baru tau yg apps ni best..rasa macam nak tggal apps laen :P

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.