Monday, 3 June 2013

Lengkawi

Assalamualaikum...

Lahai malasnya aku nak update..penangan Monday Blues kot huhu..tp malas2 pun nak cita jugak pasal Lengkawi ni..aku pergi last week selama 3 hari 2 malam..pergi time cuti sekolah kan maka ramai lah org kan..jenuh mencari homestay or chalet...mulanya nak stay tepi pantai and nak stay kat MaliBest ni tapi full !! tsk tsk...best tau kat malibest ni korang bukak pintu chalet taraaaa nmpak pantai dan korang nak duduk chalet atas pokok pun boleh tau..

disebab semua full maka duduk lah kami di pekan kuah dekat sue homestay..sini pun best jugak sbb apartment 3 bilik and ada swimming pool dan lengkap lah dgn washing machine,fridge periuk blanga bagai...pendek kata mcm korg duduk umah sendiri lah hehe...

dining and living room :)

ni bilik aku..takde aircond kipas je..

bilik abg aku...ada toilet dalam ni and ada air con,bilik mak ayah aku pun cam gini haa..

iron disediakan...fenat i bawak iron tau :P

dan untuk kereta sewa kami sewa mistubishi grandis...28-30 may tu only rm 400 :) best sbb besar and bonet luas and siap ada mr garmin lagi tau..blik lengkawi smua pakat cakap kena tukar grandis ni..yelah kat lengkawi muat ce bonetnya isi barang smpai kuala perlis naik wish haa lipat satu kerusi and berhimpit lah aku ngn barang2 tau sobs sobs sobs :(
 smpai sini je,next aku cita pasal jenjalan ok..
bye and  wassalam :)



No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.