Tuesday, 4 June 2013

Lengkawi Lagi

assalamualaikum...

hai sambung balik entry langkawi tadi...ok bab homestay and keta sewa udah selesai skrg bab jalan2 pulak lah ye..hari first,sampai2 je lepas check in,solat makan smua kteorg shopping dulu...wow2 saat yg dinanti2 kan hihi...takdalah shopping apa sangat,beli cekelat,mak ayah beli periuk,pinggan mangkuk smua,kain batik and kain pelikat...

ni antara aku beli nak kasi kengkawan hihi..

ni pun untuk kengkawan :)

kinderbueno...sbb suma suka makan amik lah hat sepaket ni trus tu pun aku tak sempat makan sob sob :(

toblerone..gambar google je..

daim...ni beli 3 paket terus..kalau korg nak g langkawi better korang beli daim kat idaman suri sbb murah sikit,murah dlm RM 2..aku dah beli kat Haji Ismail Group...tp tak smua murah kat idaman suri,ade yg kat HIG mahal kat Idaman suri murah dan mcm tulah sbaliknya :)

cadbury ni beli untuk org pesan je...untuk umah beli satu je...asal kat langkawi je ade pack and pelbagai prisa eh ? *confused*

ni amani and aryan suka sangat...aku makan takde perasaan haha..

haaa tujelah pun belinya..second day g underwater world,makam mahsuri and cable car...tp tak naek pun sbb ramai gila org hokey...tp before ni dah pnah naik dah so takde lah rugi sangat hihi..

terasa tinggi sebentar :P

ikan apa eh...arapaima kot..


ikan pari...aku cakap kat mak tgkap wat asam pedas sedap ni hehe..

ikan tak tau haha..

bangau oh bangau..

budak ni tak reti dok diam...nak bebas...

masa g tgok diorg bagi makan penguin...comel je penguin ni huhu..

ikan yu...

ikan nemo...cantiknya..

amani dan penguinya..

amani and m&m...


kami sama tapi tak serupa ok..

ni aku tak tau apa nama dia...tapi bot ni dia jalan kat darat then masuk dalam air...teringin nak naik benarnya tapi mcm kesuntukan masa..sob sob..next time lah :)

budak yg nak kita ikut cakap dia...huhu..


telaga mahsuri..masa ni klakar pun ada tgok macam2 ragam manusi kat telaga ni ada yg baca2 then basuhkan muka anak diorg and sebut ''fuang fuang'' ada yg berebut2 lah huhu..

si gadis gemok huhu...

atototo comelnya dia..

merenung ciptaan Allah yg indah..:)

pantai chenang...

bye2 langkawi :(

masa g amik troli kecik masa balik amik troli besar and org tu siap tolak smpai ke feri and angkat letak dalam feri lagi tau..tu jelah cita langkawi aku..
petang baru dapat update sbb baru baik dmam :)
sekian wassalam :)








No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.