Friday, 7 June 2013

Good Luck ! #

Assalamualaikum...

hai hai dan hai lagi...harini alhamdulillah dah sihat sikit cuma batuk and selsema je..demam takdah tapi tak tahu lah tgah2 malam karang tak tahu lah acam ne kan huhu..

sekarang ni musim peperiksaan for degree students kan ? itu yg aku tahu lah kalau ada antara readers yg amik exam jugak aku nak ucap kan good luck..semoga korang berjaya dalam exam ni...sapa dean list meh tuntut hadiah kat aku *promise*...so untuk kawan-kawan aku sendiri especially DAYAH,ZURA,SIMA,FARIZA,SKIN,ECAH and others dan to my lovely cousin yg jauh kat aussie nun dan jugak cousin yg kat malaysia ni selamat menghadapi peperiksaan ye,aku sntiasa doakan korang smua berjaya :)

so meh lah nak share tips skit...ecewah macam pandai je kan nak share tips bagai,tips ni yg selalu aku wat sepanjang dip dulu..takdelah tips sangat pun just to share mcm doa sikit..pendek je pun,hafal tau smua..

''Rabbi yassir wala tu'assir,rabbi tammim bil khair"
maksudnya Ya Tuhan permudahkan lah urusanku,permudahkan lah,jangan disulitkan..

aku dulu sebelum masuk exam hall takpun masa tgah jawab lupa ke apa ke doa ni lah yg aku baca dan jangan lupa untuk selawat sama ye..dan satu lagi jangan lah sampai korang tak tido langsung,kalau tido kejap bangun study ok lah..tapi kalau korong non stop study smpai tak tido otak jadi blank tahu ? kawan-kawan aku dulu ada yg macam tu..tapi aku ngantok tido je huhu..lepastu korang jangan tinggal solat dan sentiasa berdoa ok..
aku doakan korang semua berjaya,and lagi skali aku ucapkan selamat menghadapi peperiksaan and good luck to all of you !
sekian,wassalam :)


2 comments:

  1. thank farihan....doakn kmi dpt jwb taw.. :)chiefly

    ReplyDelete
  2. welcome dayah...ingt tau dean list meh tuntut hadiah taw :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.