Saturday, 29 June 2013

Alahai SekiJapnya

Assalamualaikum...

hai semua, mesti tak ramai yang berblogging or blog walking malam ni kan, al maklum lah nak tgok bola kan ? Korang sokong apa ? Aku sudah tentu -tentunya sapa yang menang yang tu lah aku sokong haha :D. Tak pandai or tak reti lah pasal bola ni kecuali lah Malaysia yang lawan yg tu mmg aku excited and wajib ada depan tv , tp kalau mai bab negeri ni haa memang tak tau nak sokong sapa,huhu..

lagipun takde mood nak tengok bola ke, cita yg best ke..sedeh, td kekasih hati datang tapi sekijap sangat. Tak puas nak manja-manja tau, wuwuwu :(

ni lah kekasih dan pujaan hati beta. amani and aryan. tak sempat nak maen, nak gaduh dah nak balik, aryan sampai nanges tak mahu balik. Nak suruh abg tido esok amani sekolah, kedah kan kena lah sekolah hari ahad. Nanti kalau ibu abah cuti , kakak ngn adik balik sini eh.
Miss uolls.
Sekian,wassalam..

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi blog ni kalau sudi :)

2 comments:

  1. mana nk follow ni..hu3..x jumpa lak

    ReplyDelete
  2. eh ade je dik...kat my awesome follower tu ade kan ? tekan join this site..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.