Friday, 28 June 2013

AkiBat Teh Kundur

Assalamualaikum...

salam petang. petang-petang cam gini selalu tido je tapi harini tak boleh tido sebab asyik sendawa non stop. Lahai sangat lah penat. Rasa nak nanges pun ado tapi bila cakap mak, mak cakap sapa yg bagi semua tu ? Allah kan ? so jangan mengeluh..*aku mmg suka mengeluh*

Last week jadi jugak macam ni sampai dua hari, seksa benarnya, malam2 pukul 4 baru boleh tido, eh tu bukan malam dah pagi tu huhu. Nak tau kenapa sebab aku jadi cam gitu ?

taraaa sebab teh kundur ni. Mak cakap teh kundur ni memang angin macam sejuk2 lah kot gitu.
aku pun tak pasti sangat. Dah tau angin tadi gatal jugak tekak ni nak minum kan, sebab ingt dah ok, sekali tu hamek kau jadi balik. Terpaksa lah minum eno halia malam karang.
Sedih lah cam gini asal makan bnda yang berangin je mesti nak sendawa non stop wuwuwuwu :(
Naseb ada eno halia as penyelamat walaupun tak suka halia haha.
Sekian,wassalam..

Terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

2 comments:

  1. huhu..naseb baik sy xminum teh kundur ni..

    ReplyDelete
  2. hehe kalau awak okey je takde angin boleh je minum. Kita ni mmg jenis bdan bnyak angin kot hehe :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.