Saturday, 11 May 2013

Ujian MEdSI

Assalamualaikum...

selamat malam...dah tgah malam baru rajin nak update blog,sambil update sambil tgok running man..
td pagi online tgok ada junior and kawan-kawan wat status yg diorg dapat Ujian MEdsI..aku pun masa tu kat dapur lari laju2 g on lappy nak check sekali jawapan dia non hado..okey sedih masa tu huhu.

sekali petang tu dpat mesej dari 15888 pihak UPSI hantar suruh cetak slip..eh eh aku pun mcm confused jap,bukan ke tak dapat td..trus check lagi sekali..Alhamdulillah dapat,walaupun cuma ujian je tp rasa happy..tp yang jd masalahnya ujian tu kat UPSI huhu..nak g dgn sapa naek apa..serabut kepala fikir kan,nak drive awal2 lagi mak cakap ''CANNOT''. Okey trima dgn hati yang terbuka.

Masa dapat tau jugak trus tnya jiran depan umah ni sbb dia pnah ambik tahun lepas..okey untuk sesapa yang tak tahu Ujian Medsi ni ada 300 soalan yang mgambil masa selama 1 jam 15 minit,soalan dia terbahagi dalam 3 ke 4 bahagian macam tu..jawapan dia just tick2 and bulat2 je..dan bg yang lulus ujian ni kena g interview pulak..itu jelah yg aku tahu sikit2 hehe..

Kepada kawan-kawan semua yg dapat Ujian Medsi ni good luck semua..buat sebaik mungkin..insyaAllah kita semua boleh jawab..AMIN :)

Sekian,wassalam :)

p/s : wish me luck :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.