Sunday, 12 May 2013

Selamat Hari Ibu

Assalamualaikum...

 Selamat hari ahad,selamat berhujung minggu dan selamat hari ibu...eh brapa bnyak selamat daaa...Harini 12 may hari ibu kan,tp ada org kata tak bleh smbut kan ? Aku pun sikit confused kat sini sbb slalunya dah biasa wish kan tapi apa2 pun aku wish jugak lah kat mak aku kan..tapi sebenrnya nak sambut hari ibu nak payah tunngu bulan may pun takpa,hari2 hari ibu kan...kalau nak bg hadiah kat mak kita pun tak payah tnggu birthday or hari ibu baru nak kasi kan...kalau rasa nak kasi,kasi je hehe..

dan ini hadiah untuk mak aku huhu..tapi masa beli hari jumaat terus kasi tak payah nak tggu hari ibu bagai hehe..
so untuk my mom dan seluruh ibu di malaysia selamat hari ibu :)
sekian..
wassalam :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.