Monday, 27 May 2013

Rindu Sama Blog..

Assalamualaikum...

bertemu kembali...minggu lepas langsung tak update blog ni sian dia...last week aku busy dengan ayah masuk KPJ,ulang alik parit buntar g umah abang kat kulim g KPJ kat bandar perda..bila ayah dah kuar wad pulak busy dgn org yg dtg ziarah ayah kat umah...waaa terasa mcam hari raya gitu smua sdara ada and aku selaku anak dara tunjuk bakat buat air huhu..air je mampu :P

ni alhamdulillah ayah dah sihat and esok aku and famili akan ke lengkawi...InsyaAllah..so sunyi lagi lah blog ni untuk beberapa hari huhu..walaupun tak update tapi selalu bukak kot fon tapi mai tang nak update tu aku serious tak reti update guna fon...kecik sangat meh..balik lengkawi aku update lagi okey..


sekian...wassalam :)

p/s : ada sapa2 nak cenderahati dari langkawi ? :D

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.