Tuesday, 7 May 2013

Nurul Ikan Bakar

 Assalamualaikum...

selamat malam hehe...harini nak cita pasal nurul ikan bakar,orang2 utara terutamanya penang mesti tahu pnya pasal tempat ni..famous kan hihi...tetiba je nak cita sbb smlm abg blanja makan kat sini tapi cawangan kulim...dia ada dua cawangan penang and kulim...and the best mestilah kat Penang sbb boleh makan kat pondok atas pokok haha...aku je suka makan atas pokok yg laen tak suka T_T , smlam kat kulim makan bersila..best jugak,santai gitu hehe..

untuk makanan dia aku rasa sama ja kot yelah bukan selalu g pun,kadang2 ja hihi..semalam g antar amani and aryan kat kulim,abg blanja makan...dia dah order siap2 so senang,sampai2 trus ngapp tak pandang kiri kanan dah hehe :D , apa yg sedap ? bg aku smua sedap and the best mestilah ikan bakar dia kan dan lagi satu tomyam dia..cukup rasa dan yang penting pedass !

ok moh kita layan gambar makanan..ihsan gambar google dan fb NURUL IKAN BAKAR..sbb smlam smpai kedai trus makan kan,tak smpat nak snap hihi..

ni siakap tiga rasa dia..sedap,ikan dia fresh..korang boleh pilih ikan and suruh lah dia masak apa2 pun..

telur bungkus,sedap jugak :)

kailan ikan masin :)

ikan bakar...haaa sedap sangat tau,dia punya sambal tu yg sedap hingga menjilat jari hihi :D

tom yam dia yg super power !

sotong goreng tepung :)

so itulah yg kami makan semalam dan juga minum sejug air oren hihi..abg pulak ada kad diskaun so setiap harga yg RM50 ke atas dapat lah diskau 5%...
sesapa yang tak pernah g..g lah cuba,confirm korang nak g lagi..
tak rugi korang g sbb sedap dan tempat dia cantek...
sekian,wassalam :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.