Thursday, 2 May 2013

Makan Makang

Assalamualaikum...

Harini takde nak cite apa pun just nak share sorg budak yg terlampau taksub dgn makanan...pantang nampak makanan mula lah nak makan...dan reaksi dia kalau dapat makanan haaa senyum sampai ke telinga wakaka :D


lebih kurang mcm ni senyuman dia..

dan budak yang taksub dengan makanan tu adalah aku ! ya aku budak yg kuat makan haha...

dua2 ni my peberet...mesti nak je...
air yogurt tu boleh buat aku kenyang hihi..

ni fillet ikan..
lapar2 goreng lah ni makan sensorrang...

haaa ni dah lama idam2 kan..
akhirnya semalam dapat makan haha..
sodap huhu..
ikut kakak g sunway carnival semata-mata untuk sizilling mee ni :)

ok this is SUPERB !
sangat2 sodap..bayangkan pukul 12 malam kakak bawak balik kambing and sausage bakar ni...
mmg tergoda trus makan lah...dah tak pikir gemuk ke hapa dah huhu...
daging dia lembut and yg penting sos black paper dia mmg awesome !
sdap sngat !

fruit tart..ni pun kakak bawak balik..
nak cuba buat lah nnti..

ni fish and chip..
buat hari selasa haritu..
bukan buat sndiri pun,beli yg instant punya and goreng..
mudah,cpat dan yg penting sedap..

tamatlah sudah kisah budak yg kuat makan ni..
mggu ni ja macam2 dia makan..
dalam kepala hotak ni mcm2 makanan lagi nak buat tau..
tggu dan lihat hehe..
sekian..
wassalam :)


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.