Friday, 17 May 2013

Happy Birthday Mama

Assalamualaikum...

Harini 17 May birthday mak yang disayangi...adik doakan mama panjang umur,dimurahkan rezeki dan sentiasa di bawah rahmat Allah..
sempena birthday mak ni aku pun rajin lah sikit maen masak-masak ni..nak kasi hadiah duet takde,penganggur kata kan haha..so masak je lah..masak yg mudah dan cepat siap je..jom tengok apa yg aku masak..

ni cendawan goreng rangup...sedap hihi..nak wat lagi lah lpas ni :)

sotong goreng rangup and wages...haish goreng wages kat aryan sekali dia dapat ball,dok sebut ball lah smpai ke balik hehe..

spageti bolognese :)

spageti carbonara :)

kek yg abg beli...sedap,baru nak kuar beli ngn kakak skali dia dah beli...ok lah tu,smua pakat sponsor sorang sikit,abg kek,aku makanan,kakak hadiah set teko and cawan,ayah kasi kain pasang hehe :)
lastly nak ucap happy birthday lagi sekali..kami semua sayang mama !
sekian wassalam :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.