Friday, 19 April 2013

Salam Hari Jumaat

Assalamualaikum...

kejap je masa berlalu dah hari jumaatkan...dah pertengahan April..rasa mcm baru je masuk tahun baru huhu..walaupun dah tau masa tu cepat je berlalu,masa itu emas,cik blogger ni tetap tak insaf2 lagi...tak ubah lagi perangai malas tu..mggu lepas rajin benor updatenya...minggu ni alahai..malas sesangat tau.
nak tau kenapa malas?sbb cik blogger addicted bermain game di fb..

jeng jeng jeng..
game ni lah yg sibuk duk main sangat tuu..
CANDY CRUSH SAGA
memula ckp kat diri sendiri best ke,sekali kawan request soh hantar kat die,main lah...sekali main hamik kau trus addicted haha..mesti ramai yg maen game ni kan,tp kalau sape yg tak pernah maen,korang try lah ye..
okey lah...dah mcm tak tau nak cita ape dah..
untuk kaum Adam selamat menunaikan solat jumaat :)
sekian,wassalam :)






No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.