Friday, 12 April 2013

Pra/Pre - KONVO

Assalamualaikum...

Errr harini terasa malas nak update tapi kalau tertangguh macam dah tak seghonok dah nak update gambar pra sekolah ni eh salah gambar PRA KONVO ni....hehe..gambar masa konvonya tak bnyak tapi pra konvo ni hamik kau ada lah dalam 200++ kot..kan zila ?

Lokasi shooting kami di sekitar ipoh je..TAMAN DR / TAMAN JEPUN,GUNUNG LANG, dan TAMAN BOTANI...dan sepanjang tiga tahun stay ipoh itulah first time aku pergi ke semua taman-taman di atas tu..kesian kan ?haha...

Okey...takmau bnyak cakap dah sbbnya gambar lagi bnyak huhu...let's start the journey :D

time raptai...

again...candid ke hape ni..iffah je senyum hehe :)

canti kan..


jambatan tamparuli..eh ?? haha


sapa lagi tinggi...wink wink ^_^
p/s : sapa betol dapat hadiah hehehe...


tabik hormat...

bergaya membawa handbag ala2 tangan baru lepas accident haha..

smile...

zila cakap sabar kteorg tak ready lagi haha

again...

apo kono eh zila ? haha

suka hati...

eh zila kita smalah..''cekak pinggang''

cantek semuanya...

love this pic...


kawan saya smua cantek2 hihi..

lompat si katak lompat..eh salah..lompat semua lompat...lompat lah tinggi2 hehe...

yeay kami dah grad !!!



now kat gunung lang pulak...

mengapa jannah...sabar sabar sabar...huhu..

excited bagi ikan ikan makang...

yeay nak naik boat...

yeay dah sampai...

awek cun...

awek cun lagi..

kamilah bakal-bakal akauntan...insyaAllah...nina and kekyu je takde masa ni..


tinggikan saya huhuhu...


ala-ala suasana di desa gitu...




sahabat selamanya...insyaAllah..

asal mcm payung lagi besau dari awop zila haha..
okey ni dah kat taman botani..

selamat hari raya dari kami haha...

ikut ape eh...ketinggian ke warna haha..












lompat lagi yeay !


err kenapa lah tak baling topi cik akak oi huhu...

dah macam model semuanya..

iffah and jannah..

wehuuuu....:D


cantek2 semuanya hehe..

okey..penat meng'upload' mesti penat jugak lah korang menengok nnti eh huhu..ni masukkan sikit je..blom smua lagi haha...
lastly sayang korang semua,mintak maap kalau sepanjang kita jumpa haritu ada membuatkan korang terguris hati dan perasaan..maap lagi sekali ye..
sekian..wassalam..

p/s : tgoklah gambar2 tanpa jemu huhu...








No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.