Friday, 26 April 2013

Mari kita ber"PAVLOVA" !

Assalamualaikum..

salam hari jumaat dan selamat menunaikan solat jumaat buat kaum adam..
harini bnagun2 pagi tu terasa nak buat something...
bukak fridge ada strawberry trus cakap buat pavlova pun sedap ni..
resepi dah penah share so malas dah nak share lagi sekali walaupun aku tau sharing is caring haha :D
pavlova ni resepi sangat mudah,senang dan simple...

sapa2 nak resipi bleh klik --->  Resepi Pavlova
bahan2 dia pun semua yg ada kat umah iaitu telur..
cuma strawberry tu jelah yg korang kena beli untuk nak taruk atas whipping cream tu..

so setelah betungkus lumus lebih kurang 1 jam setengah maka terhasil lah pavlova dari chef farihan :)

taraaaa !

next week kalau kak ani balik mak suruh buat lagi,mak cakap kesian kak ani..haritu buat kak ani takde jugak,takpe ye nnti kak cik wat laen untuk kak ani huhu..
kali ni mak cakap ok,tak manis mcm haritu dah...
okey selamat menjamu mata,eh...hehe :)
okey,bubye..
sekian wassalam :)



No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.