Saturday, 6 April 2013

Konvo !

Assalamualaikum...

hai hai semua...berminggu tak update blog ye..maaf ye aku busy skit lately ni and malas pun ada hihi..
ni dah tumpang rajin update lah kan...ok ni nak cite pasal konvo...

hari rabu yg lepas aku and kawan2 alhamdulillah dah konvo...dah berjaya memegang segenggam diploma,harap nye lepas dapat memegang segulung ijazah pulak ye..insyaAllah,mudah-mudahan :)

yg seronoknya masa konvo ni dapat jumpa balik budak2 umah and kawan2 semua setelah hmpir 4 bulan tak ketemu...huwaaaa rindu bangat !hihi..aku ni kalau dah lama tak jumpa mula dtg penyakit malu-malu kucing tu taw tp ngn diorg aku buangkan ''shy shy cat'' aku tu haha...jumpa2 je dah mula nak gelak bagai..

yg sedihnye gambar time konvo tak brape nak ade..sbb nye lepas konvo tu ujan lebat..gmbar ngn2 kawan time pre-conco tu bnyak lah...time konvo hampeh betol..sekeping pun tarak...sobs sobs :(..ujan kan pastu pulak masing2 semua nak balik termasuk lah aku sbb kang lewat2 sok ayah aku nak keje lg kan huhu..

housemates...sayang semuanya :)

trima kasih yana....awak konvo insyaAllah saye g eh :) tp smua tu bgantung pada keadaan :)

haaa ni je yg ade...gambar ngn mak ayah ada dalam kamera..tak masuk kan lg dalam laptop..gmbar pre-convo tggu kak ngah ziela bg baru update hihi..lastly trima kasih mama and ayah for the flowers,zila for the flower with ferrero rocher,jannah for the flower and bear,kak ayu the cute little bear,iffah for the cute bear and kak kila for the chocolate..:)trima kasih smuanya...

buat kawan-kawan yg tersayang semua..pnjang umur ada rezeki kita jumpa lagi ye...jgn lupa farihan eh,sesapa yg nak naik pelamin tu jgn lupa jemput eh..insyaAllah mesti dtg pnya lah..farihan sayang korg semua !
sekian wasalam...

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.