Sunday, 17 March 2013

babysitter !

Assalamualaikum...

 selamat petang dan salam maghrib...eh eh maghrib2 awok update blog ye cik farihan..
dua tiga harini busy skit jadi babysitter..jaga anak abg aku..disebabkan kak ani tak brapa shat tu yg jaga aryan...mggu yg aku jaga ni aryan duduk sini tp nnti kalau diorg tak sama shift aku yg akan ke rumah diorg..takpe sukeee...janji dapat maen ngn bebudak ni..

kalau nnti ikut g umah kiranya jaga amani sekali...yg aku risaunya takut pagi2 kang amani tak g tadika kang,disebabkan kak cik baby bgun lmbt haha...kunci lah alarm ke ape ke nnti aku reject then tido blik...wakaka :D,tu anak buah,anak sendiri sok acam ne lah kan haha...

seronok jaga budak2 kecik ni..terhibur dgn telatah diorg..amani dah bsar dah snang skit,mandi smua sndiri..aryan yg nak kena jaga..suka memanjat dan ''mengemas'' umah huhu...

aryan tido tipu2

tgok tu...dia sndiri yg masuk dalam baldi ni tau..aku ngah maen fon skali tgok dah ada dalam baldi haha...

ni kat umah tok aku...ngah tunjuk bunga...

tgah bjalan nak mndapatkan fon huhu..



amani comel :D

tamat sudah jd babysitter untuk mggu ni...abg ckp 26 ni die dtg amik aku g umah dia..
aku cakap kat mak, aku ni babysitter sparuh masa..wkaka...:D
bubye,wassalam :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.