Tuesday, 19 February 2013

Campur-Campur

Assalamualaikum....

hai hai hai dan hai lagi.lama rasanya tak update blog kan...sejak cuti raya cina haritu mmg busy skit..kenduri sedara je 3 hari berturut2...tapi yg paling best kenduri hari ahad tu sebab kat karangan kulim,lepas je kenduri kami beramai2 pergi ke sedim...bg sesapa yg tak tahu sedim ni air terjun yg sangat2 best tau..sebab airnya dalam,air terjun yg cantik,korang boleh kayak,water rafting,jungle tracking,camping dan laen laen lagi..masa pergi tu hari cutikan so mmg ramai lah orang..dah lame tak berkelah ramai2 cam gitu,bak kata syuhada last berkelah camtu kecik2 dulu je huhu...

selepas dah selesai semua kenduri tu,satu umah sakit2 kena cirit birit termasuk syuhada...aku,amani ngn abg yon je sihat walafiat alhamdulillah..tapi apa yg diorg makan yg kami tak makan eh sbb setahu aku semua yg diorg makan kami pun makan huhu..hari sabtu barulah diorg betol2 okey tapi aku pulak sekarang ni dilanda batuk dan selsema..sob sob sob. Takpa ujian Allah tu kan :)

tapi kan kepenatan dari smua2 di atas baru aku rasai dua tiga hari ni..asyik nak tido je tau..huhu..kalo dah malas+tak sihat mmg nak tido je lah huhu..dan hasilnya berat turun 3kg...yeay itu yg aku suka..mak cakap eh kamu ni mcm mane bleh turun,org laen yg tak sihat tak turun pun..maybe sbb jaga aryan selama seminggu kot..aryan meh dok ngn cik baby lagi meh bleh trun berat lagi haha..:D

okey itu je nak update,sebenarnya tak tahu nak update apa tapi update lah jugak bagi ada entry baru kan hehehe..bubye korang :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.