Thursday, 21 February 2013

Bye-bye Syu...

Assalamualaikum....



sayonara syu :(

good bye my lovely naughty and cute cousin. She is going to Australia on 25 February....I'm going to miss you syu...*smpai sini ja mampu speaking,kang nak speaking lagi takut salah pulak*hahaha.
jaga diri kat tempat orang tu,jaga solat,belajar rajin-rajin and don't forget us in Malaysia...rajin-rajin lah skype kteorg,call kteorg kat sini taw..Tak dpat nak bayangkan aidilfitri this year without you...even dua tahun ja tp tetap rasa kehilangan..selalu time raya awok lah orang yg paling baby tunggu2 datang ghumah tau...this year baby nak tggu sape ?huhu...you're my crazy cousin tau haha...kami ni sangat2 lah sekepala tau,dulu time kecik2 rapat je...dah besar2 ni pun rapat jugak cuma jarak memisahkan kami,tapi tu smua takde masalah..dunia dah canggih manggih ni slalu je call and sms each other..tp ni dia nak g Australia ni sedih jugak...dua tahun takdelah yang nak menggila dengan saya...apa2 pun mintak maap sesangat sbb rasanya tak dapet nak hantar awok kat KLIA tu...

if you miss me,you hug this bear okey ?

ingt lagi masa nak beli bear ni kat dia,dia ikut sekali...dia cakap "baby nak watpe dgn bear ni" aku cakap lah nak peluk masa tido and she asked again "biar betol mu ni" and i said yes...haha just kidding,this bear for amani..and she replied " owh..tp bear ni bulu dia best" and aku pun ckplah yg sebenarnya..this bear for you and dia masa tu haaa nak watpe,tak payah kot,punyalah dia nak amik blik bear ni letak tp aku berjaya jugak membayarnya....and at last she take the bear and i'm happy :D
so if you loves me please take care of this bear...tu jelah kot coretan untuk cousin yg sorang ni...jangan lupa kami semua tau and yg penting jaga solat..we loves you,haaa jangan lupa bwak balik kangaroo sekor untuk kami smua haha...sayonara :(

p/s : i'm not good enough in english but i loves to try it. Please don't laugh :D

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.