Monday, 4 February 2013

AkhiRnya

Assalamualaikum...

Tiba-tiba rajin je nak update kan..mungkin hari ni hari rajin bg diri ini..semua bnda aku nak buat hihi..td setelah sekian lama cakap nak wat spaghetti akhirnya buat jugak tdi...daripada biar je sos-sos prego tu nnti expired smua baik lah aku buat,ingt nak jamu abg dgn kak ani tapi diorg dtg kejap je...so inilah hasilnya...

taraaa :)

asalnya nak buat kuah putih tp sos untu kuah putih ade satu tin je makanya buat lah kuah bolognese...kang buat dua2 membazir je kan sbb tak ramai kat umah ni hihi...famili aku kalau nak makan spaghetti mmg suka kuah bnyak2 ni,baru sedap katanya hihi :)

td juga aku sempatlah jemur segala bear-bear yg ada,cuci umah smuanya...akhirnya buat jugak kan farihan,kalau tak dok sebut je lah esok nak buat,tp tak jugak buat2nya..td alhamdulillah,mood rajin dtg..minggu ni mmg kalau boleh nak kena wat house keeping tetiap hari sbn nnti sepupu2 aku nak blik..kena lah kasi umah cantik je kan hehe :)


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.