Monday, 28 January 2013

sepetang di tepi sungai :)

Assalamualaikum...

semalam aku,dayah and zura ketemu lagi...tujuan utama untuk g kenduri dayah and mad...

ni haa pengantinnya :)

to dayah and mad..selamat pengantin baru,selamat mengharungi alam rumah tangga,kami doakan hampa berdua bahagia hingga akhir ayat...dayah ni kawan aku masa form 6 and satu uitm ngn dayah and zura masa depa dip dulu..mad pulak kawan masa sekolah rendah,form 6 and poli..seronok kenduri diorg ni,umah diorg belakang2 je,jadinya buat lah khemah dari hujung umah dayah ke hujung umah mad,sekali je gitu...

lepas balik je kenduri,balik umah aku solat dulu...apa2 pon solat dulu baru hati tenang je nak g jenjalan kan :),lepas solat minum2 jap kat umah then g lepak2 tepi sungai smbil amik angin segar :),sembang2 kosong and  apa lagi bila dah jumpa je mesti lah nak bergambar...layan je gambar yg sederhana bnyak hehe..

kami bertiga :)

zura and dayah :)

kami tga org lagi :)

me :)

dayah and me :)

zura :)

zura and me :)

aku and dayah,dah knp pelok pokok tak nak lepas haha :D

zura jauh di belakang :)



tengah sibuk sembang zura snap picture ni huhu :)




kengkonon perasan diri ni kecik tu yg  nyorok belakang dayah hihi :)


masa ni berlaku kejadian tak diingini..tiba2 dayah menjerit sakit sakit ! lepastu tengok kat tudung dayah ya Allah bnyak gila kerengga,aku pulak jenis mmg fobia tengok semut,kerengga yg bnyak2 dalam satu kumpulan tu terus aku lari menyelamatkan diri,azura pulak first dia buat baling beg dayah,sbb beg dia kata beg dayah bnyak kerengga padahal beg dayah just sama colour ngn kerengga2 tu ja haha..aku soh dayah lompat2 bg kerengga tu lari,zura tolong amik kerengga tu satu satu dr tdung dayah,aku tak...sbb takut huhu :)
tu jelah kisah kami semalam,sabtu ni insyaAllah kami jumpa lagi kat tepi sungai tapi kali ni ramai2 :)

p/s: banyak kan gambar ? huhu..yg menghairan kan berat aku turun tp badan nmpak kembang je apasalh eh ? huhu..


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.