Tuesday, 1 January 2013

entry last year...

assalamualaikum...

haha tajuk tak boleh blah kan...entry last year..padahal baru sehari je kita meninggalkan tahun 2012...okey entry ni campur2 ye ade g seremban cousin kawen, ade g genting and ade g bukit merah yg mana smuanya berlaku dalam bulan 12.....yg entry mee jawa nnti aku wat entry laen yg tak tahu bila..kekekke...rasanya taknak bnyak ckp kot just layan gambar je lah eh..
ni lah cousin aku tu...dah selamat bergelar isteri org dah :)

me and syuhada..ish sape amik ni mcm buruk je muka aku kan huhu..

dengan sekali lafaz asri sah milik nana :)
dua gegadis comel dgn jejaka hensem. knp rasa mcm aku pucat je time ni huhu

me as pengapit bidan terjun haha :)

ni kat genting...kat genting ni yg wat aku pening...maen naek turun lif satu hal, naik turun bukit pun satu hal jugak...pening den ni haaa haha..

kami :)

seghonok bebudak ni dpt maen2 :)

kami di LONDON...eh ?? haha

rasa mcm pucat jugak muka ni, maybe ngntok ngn sejuk kot..hehe

next cita bukit merah...happening sangat...kami warga kerian ada diskaun so sari rm 32 tggal rm15 je...murahkan. Kat sini naek ape tah boomerang best sangat2 mcm nak tercabut jantung taw haha..smua tak caya aku mau naik bnda alah tu huhu _.-
me and syuhada..dua2 excited :D

demam2 pun sghonok dia maen air...

kami berbaris ikut ketinggian hehe :)

amani...ramaikan org...nak sewa pelampong pun abis..huhu

lastly me and aryan :)

tuje...haaa silalah layan gmbar2 tu..bnyak gila..hehe gmbar masa mandi2 ade dalam fon cousin aku, tak sempat pulak nak bluetooth..hehe..





No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.