Thursday, 31 January 2013

cupcakes !

Assalamualaikum...

coklat cupcakes :)

bila duduk umah sensorang,mula lah idea nak wat itu ini timbul....makanya semalam terhasil lah ini cupcakes..nak jual sebenarnya ni,so before buat jual saje testing buat dulu...sebelum ni slalu wat yg sebiji besar tu terus..smlm soh kakak bwak blik and bg anak murid dia rasa dulu...so bila smuanya dah lulus,esok malam pulak kakak and anak murid dia ada aktiviti jual-jual ni boleh lah jual cupcakes ni sekali..satu ni rm1.00 je...mak ckp bdak2 skolah,tak bleh mahal2..takpelah,aku pun cuma wat jual untuk suka2 je..kalo sok jualan nya okey,boleh lah try cupcakes perisa laen pulak kan..mudah-mudahan..AMIN :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.