Monday, 28 January 2013

Back to School

Assalamualaikum....

Hari selasa lepas aku,dayah and azura saja-saja je pergi sekolah...nak ingat memori la kunonnya hehe tp tujuan kami adalah untuk bertemu cikgu-cikgu yg kami semua sayang :) walaupun dah 5 tahun kami tinggal kan sekolah tu tp segala memori tetap kuat di ingatan kami semua...excited depa ni balik2 dari uitm trus mesej ajak g skolah..memula pergi umah azura dulu amik dia,sampai2 je azura kata dayah takde transport nak g skolah,aku dah sedih dah...yelaaa nak g sama2,azura ajak g amik dayah sekali tp aku ckp tak berani sbb jalan situ sibuk...

makanya demi hidayah yg kami sayang,aku kuatkan hati ni pergi jugak amik dayah,smbil drive tu dalam hati tak habis2 sebut ''bismillahhi tawakaltu alallah'' dgn ''ya Allah permudahkan urusan aku''...alhamdulillah selamat smpai umah dayah,tapinya aku ngn zura wat suprise kat dia,terkejut dia bila kami ckp kami kat depan umah..sbb masa smpai umah dia baru aku check fon dia ckp takpelah,tak payah susah2..dia takde rezeki nak ikut,tp alhamdulillah memang rezeki untuk kami bertiga nak jumpa :)

lepas dayah siap2 terus je g sekolah...smpai je sekolah tempat pertama kami g ialah kat koperasi,time tu ada cikgu aniza..ya Allah masa kat koperasi tu bising dengan suara kami je,cikgu tak henti2 wat kami gelak,cikgu   ckp batch kami paling gila2 ngn nakal..batch sekarang ni tak sangat gila2 nya huhu..lepas tu cikgu ajak naik bilik guru..masa ni jumpa semua cikgu2..setiap kali g meja cikgu ni cikgu ni mesti ada ja kami akan ketawa..happening sangat2 :), kat bilik guru pun bising dgn suara kami lagi hehehe...rasa terharu sangat bila cikgu2 masih ingt nama dan sifat2 kami ni hihi :),nnti kalau nak g lg cikgu suhaila soh buat pavlova untuk cikgu..nnti saya buat ye cikgu..moh layan gambar kami bertiga..

zura and me :)

dayah and me :)

zura with dayah :)

ni masa balik lepak umah zura dulu :)

kami...suka sangat gambar ni,thank you adik form 1 tu tolong tangkapkan :)

gambar ngn cikgu2 semua takdak,smuanya malu nak bergambar...kali kedua kami g cikgu kena get ready tau...balik dari sekolah kami g makan bakso,lepastu lepak umah zura..kepada kawan-kawan yg laen kami bertiga minta maaf sangat-sangat sbb tak ajak hampa,kami ingtkn hampa tak nak g...takpa nnti kami nak g lagi kami ajak hampa semua tau..maafkan kami tau :)




No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.