Wednesday, 11 April 2012

tidak dapat dislamatkan lagi :(

assalamualaikum korang-korang..hari ni semua cuti kan...sempena pertabalan agung tu..trima kasih Tuanku,kalo takde pertabalan ni,tak cuti lah kami-kami ni kan..eheh..tapi cuti ke tak cuti tetap sama,kerja,mini projek,test kuiz smua tak settle lg tau..so sapa kata aku cuti ? Bnyak kot keja nak wat..hehe..

korang-korang.....
hurm...korang ade bcekan kisah bnda yg aku sayang tu..alaa yg kisah pasal jam aku tuh..hurm..last friday aku balik umah and while waiting my mother to pick up me,aku pon pegilah merayau-rayau and g lah kdai jam tu..

me : sis,tolong baiki jam ni bleh tak ? 

sis : haiyaaa..ini mcm tak boleh ooo..

me: but why...saya sayang sgt jam ni ? pleasee..

sis: sebab itu button ada kluar mna bleh, you balik letak gam gajah

me: gam gajah? alaa... saya nak jugak jam ni,saya sayang..

sis: you nak you beli laen lah..tgah ade offer skrang ni..

me: mahal laa sis...takpe lah sis,thank you..

haaa...gitulah kisahnya..aku pon berlalu dgn raut muka yg kecewa.tsk..tsk..tsk..aku nanges..haha,aku tipu je,tak nanges pon..tu kisah jam..hari jumaat malam sabtu tuh plak,boleh plak umah aku bnjir,ni puncanya air dari tangki turun mcm air hujan..then beg dompet aku plak rosak abis...adehh..sedih gila,yg tu pon aku syg tau warna pink my mom kasi jgak..sedih kan..smua bnda nak rosak..:( Beg dompet aku dah beli yg baru tapi jam ? i need it..tambah2 nak exam ni lagi la aku perlukan jam..pleasee...

mesti korang pon dah pnat nak bce and kate perlu ke nak cite smua ni,perlu lah jgak sbb kesian kat mr blogger saya ni tau..k lah korang,take care smua..bubye korang !