Monday, 26 March 2012

malu bertanya sesat jalan

hye korang..i'm back,back lah sgt kan padahal baru update je friday hari tuh..korang sihat ke? me,alhamdulillah shat..

 tbe2 rasa mood nak update blog tu yg laju je jari jemari ni menaip,haha..this week terasa lapang skit even mini project tak siap lagi tapi kelas bnyak takde owh minggu ni..saya suke saya suke..;p

okey,ce tgok tgok tajuk aku? tapi aku rasa apa yg aku nak ckp ni takde kaitan pon kan..hurm just nak ckp korang2 yg kat luar tu kalau tak tau apa2 pasal aku tnyalah dulu,jgn maen ikut suka je nak ckp itu ini,nnti korang jgak yg malu kan..ni tak kan,tak tau apa2 tibe2 je nak ckp itu ini,cite bukan2 kat smua,nak tarik2 muka,nak marah2..haish tak suka tau..benda takde kaitan dengan sapa2 pon sebenarnya,just peringatan wat diri sendiri dan teman2..


ok lah korang,let's go to sleep..hehe..bubye korang..ketemu lagi di entry akn dtg..

p/s :: sila bertanya jika tak tahu,jgn malu2 :)

Sunday, 11 March 2012

i'm back :)

hye kawan2,hye en.blog..maaf saya lama tak update kan,tapi saya tau saya update pon bukan ade yg sudi singgah kan *kan ayat poyo dah kuar*..haha,lpas bukak je mmg hidup aku busy wey..serious smpai skrg tak abis2 lagi keje aku,bila nak abis pon tak tau lah,ni aku singgah kejap je nak tgok en.blog aku..korang tolong tgok2 kan dia ok..

ok lah..saya mahu meneruskan kerja saya..bubye korang,assalamualaikum :)

p/s : final exam just around the corner T___T