Saturday, 22 December 2012

menu ini hari...-edited-

assalamualaikum....

harini mcm biasa jadi tukang masak lagi smpai merajuk and bebai smbil masak. ish teruk sungguh perangai kan..tulah laen yg aku gtau smlam nak mkn apa laen pulak yg suruh dimasaknya haha...aku suka masak2 ni tapi tetiba bgun2 nak bebai pulak kan,huhu...kari so mmg tak lah kan,masak boleh tp nak makan nya idak lah sangat. so smbil bebai2 lah potong bawang smua untuk masak kari tu. bukak2 peti sejuk nmpak ikan bilis terus terfikir nak wat smbal ikan bilis...tgok lagi ada pulak perencah sup terus wat sup telur with mushrooms. just guna mushrooms dalam tins je .alhamdulillah sodap mendapat pujian..*masuk bakul angkat sndiri* haha...sapa lagi nak puji kalo bukan diri ini sendiri kan...mihmihmih :D

so menu hari ini kari ini hari haha...sambal bilis with potato and eggs soup with mushrooms. hamboi nama taknak kalah tu...kihkihkih...nak letak gambaq tapi fon ni tetiba tak leh connect bluetooth ngn laptop plak...eee sepak gak kang dua2 ni haha...besok cadang2 nya nak wat pavlova and mee jawa..hopefully menjadi lah kan, insyaAllah..:)

tadi tak share gambar ni nak jugak share setelah aku sepak mau jugak fon dgn laptop ni connect dgn bluetooth haha...moh layan gambar di bawah..

kari ikan bawal..bendi je bnyak sbb smua hantu bendi...kihkihkih

sup telur with mushrooms :)

sambal bilis pujaan hati. pinggan comot...hoho.

that's all for today...class dismiss..haha dah merepek2 kan..tu je nak share untuk hari ni...bubye korang :D


No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.