Sunday, 23 December 2012

menu di malam hari...

assalamualaikum...


kalo siang tadi makan nasi malam ni kengkonon nya nak diet lah kan, tak nak makan nasi sbb petang td dah makan bnyak gila kot...tapi rasa setelah aku melantak makan malam mcm tak menjadi je diet aku even aku tak makan nasi..huhuhu...nak tahu aku mkn hape, moh nengok di bawah...hehe..

taraaaaa...ni lah makannya,huhu...

pengasingan before goreng...tak leh goreng bnyak2 kang tak abis aku gak yg jadi mangsa untuk habiskan kesemuanya.

potato wedges favourite ayah..

dah siap digoreng...hehe...aku excited nugget yg ada huruf2 tu...aku tgah2 goreng adik aku dtg curi satu nugget,terus aku ckp kang habis goreng laen,aku takpe curi org laen tak buleh...mihmihmih :D. makan dengan sos chili thai with mayonis...nyum nyum.

and lepas abis makan nuggets2 tu aku makan bnda laen pulak...tp idak lah kesmua nuggets tu aku mkn sorg,makan ramai2 lah,sharing is caring kan...hehe...next food ?
taraaa.....vitagen,kinderbueno,yogurt,calci yum untuk nak tinggi tapi dah berbekas aku makan idak tggi2 jugak..haha...ni bnda2 ni mmg wajib ada dalam peti sejuk,kalo abis je cepat2 g refill yg baru..hehe..ni lah second food for tonite..

and pencuci mulut untuk malam ni...
taraaa again! hehe...coklat tiramisu. yg ni mmg favourite hokey even family aku ckp tak sedap tp bg aku mmg sedap sngt...hehe..smbil tgok tv,smbil online,smbil update blog aku kunyah2 ini tiramisu...awesome !

so setelah di fikir2 balik aku bukannya makan or diet bagai tp aku telah melantak or mencekik dengan begitu heaven sekali...hehe..kesimpulannya mmg susah nak diet kalo dok umah ni. selagi ada selera makan, makan lah jangan ikat perut tu..hehehe..

itu aje nak share...time to sleep...good night everyone !




No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.