Friday, 21 December 2012

Assalamualaikum...

apa khabar semua. Wah lama gila aku tak update kan.maaf lah semenjak dua menjak ni busy sikit.isnin haritu baru balik dari seremban and genting highlands,nnti kat entry laen aku cite okey sbb gambar takde kat aku, smua dalam kamera abg aku, tak best lah kan kalo takde gambar.hehehe..sejak balik dari cuti tu start selasa smpai ke hari ini hidup aku kat dapur je tau...eceh konon2 rajin lah tu kan. al maklumlah skolah dah nak bukak so masing2 mak ayah and kakak aku dok ulang alik g meeting lah kan. so aku lah tukang masak yg terkemuka kat umah tu..hahaha perasan pulak kan.sedap ke tak sedap smua kena makan kalo tak aku lepuk sorang2 kang...haha gila ganas kan..itu je ye untuk entry ni. bubye korang !

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.