Monday, 10 December 2012

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum..

Kembali update. Alhamdulillah syukur tak terkata bila check result td smuanya lulus. Walaupun pointer menjunam ke bawah rasa syukur sangat smuanya lulus. Sebenarnya dah taw result ni dri hari jumaat lagi, kteorg hack..wakaka.jahat gile kan..Tp risau jugak kan kot check jumaat tu tak betol lagi kan. Yelah tak rasmi lagi kan, so td check yg bebetol punya, alhamdulillah result dia sama mcm yg aku check haritu. Kat hati ni target dua paper akan failed sbb carry marks aku cukup2 makan. Alhamdulillah sangat. InsyaAllah kalo takde pape bulan April ni kami konvo. Yeay ! Kawan2 jumpa April nnti ye. Fokus lepas ni try je dulu apply degree yelah pointer pun rendah, kalo ada rezeki insyaAllah sambung lah.

p/s : semua yg terjadi ada hikmahnya. Duhai hati banyak kan bersabar :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.