Sunday, 4 November 2012

study week ke ?


assalamualaikum korang...

salam hari ahad !hai korang sihat ke semuanya ? me alhamdulillah baru baik dari demam, hmm dmam lagi...


okey...esok bermula lah minggu study week tapi yeke study week ? bukan hape, nama je minggu study week tp kteorg takde peluang nak study sendiri pon, kelas tetap ada mcm biasa and yg lebih sedih saat2 dah nak dekat final pon tetap ada assignment yg nak kena submit, test and quiz..baru ingat nak rileks2 dgn study*study lah sgt kan*...tapi takpa itu semua untuk kebaikan dan menambahkan markah pb yg jatuh kecundang tuu..huhuhu.

banyak kan usaha,doa insyaAllah moga Allah mempermudahkan segala urusan kita :)

okey lah sampai sini saja ye, ketemu lagi kalo aku ghajin update blog,hihihi !

p/s : sedih ter'remove'nuffnang, nak buat balik dah tak reti, sbb dah laen ? anyone can help me ?

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.