Saturday, 10 November 2012

putei umno

cantik tak kami ?

apakah first impression korang bila korang tgok gmbar ni ? ada yg ckp kteorg puteri umno, ada yg ckp kteorg nak g marhaban and ada yg ckp kteorg nak kawin..kahkahakah.
sebenarnya ni kami baru balik dri presentation entrepreneur...tu yg seragam je semua..sampai2 kampus je dah ade suara2 jeritan yg ckp kteorg puteri umno...masuk kelas pulak lecturer ckp cam nak g menikah,haha...then masa balik g beli makanan pulak org ckp geng marhaban..pun boleh lah..mak cik2 kat gerai makan tu punyalah sayang kami asyik ckp je elok2 amik makanan tu kang abis baju cantik2 tu, meh mak cik tlg amik kan..hamboi mak cik knp baik sngt ni nak wat menantu ke? kekekekeke...
tu je nak hapdet...bye korang !


p/s : baru berjaya study entrepreneur je,hai laaa another 4 subject nak study tu... Go go chayok !

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.