Tuesday, 13 November 2012

Last hapdet before final !


dah ready ke ?


hai korang...ni merupakan last hapdate aku, eh korang korang janganlah sedih last hapdet aku sbb nak final je, nnti lepas final aku hapdet lah balik ye.isnin sampai sabtu depan aku final so buat teman2 seumah merangkap teman2 sekelas dan teman sekelas yg laen jugak good luck untuk final ni, ni last sem kita..buat yg terbaik, semoga kita semua berjaya dan lulus semua subjek, amin :)
nak minta maaf dengan korang semua kalo ada salah silap tau, lepas abis final mesti kita serumah susah nak jumpa dah kan, yelah rata-ratanya semua kat KL...huhuhu..okey lepas final aku smbung aktif di blog balik ye..good luck semuanya especially DAT 6A !

p/s : doakan kejayaan aku dan kawan-kawan sekelas ye (:

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.