Monday, 12 November 2012

happy birthday !

happy birthday darwisya amani !
dah 5 tahun dah, alhamdulillah...belajar rajin2 ye kakak..dengar kata ibu dan abah, and jangan pukul2 cik baby dah ye..haha. sekarang ni suka sangat make up dan posing sakan, hai la kakak, cik baby mu ni pon tak reti make up2 ni taw..Dekat ibu dia,dia minta set alat make up, ketawa guling2 aku dengar,haha..abahnya minta kari kepala ikan,kahkahakah...tebahak2 aku ketawa. Dekat mama minta i pad, semua permintaan dia dah dipenuhi. Aku just belanja coklat indulgence + red velvet yg aku wat tu. Gambar ni masa dalam kete nak g beli kek and buku2 wat birthday girl.

nak nyibuk jap. Baju ijau tudung purple.hahaha.

pantang nampak kamera mesti nak amik gambar. time ni aku tgah drive sibuk panggil kak cik2 jom tngkap gmbar, aku pon posing la kejap, nasib aku pemandu berhemah tau..mihmihmih :D

p/s : jom study akaun + business finance :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.