Saturday, 24 November 2012

hanya mampu berdoa..

assalamualaikum..

dah lama tak tulis kat sini kan,seperti yg aku ckp lepas final baru aku update balik tp aku ade je bukak blog aku ni cuci2 habuk cuma tak update je :). Alhamdulillah dah habis final aku tapi hati ini tak lega selagi result tak keluar, harapan aku tak tinggi, serendah orgnya sahaja, cukuplah sekadar lulus semua subjek, itu saja pinta ku.Final hurm tak taulah nak kata mcm mna, we wait and see ja lah nnti kan. Mula2 hati ini asyik memikirkan macam mana nnti kalo kena extend kan, hati berkeras kata taknak. Tapi hari jumaat petang time tgah jawab paper killer taxation aku cakap sensorang seandainya kena extend ada yg failed aku redha, dah tertulis mcm tu, sdih mmg lah, nak je konvo sekali dgn diorg tp hati ni dah dpt terima, tapi aku masih berharap yg aku lulus semua subjek. InsyaAllah amin...doa banyak2 :)

okey...sepanjang aku tak update blog ni ada kawan2 aku call tnya eh asal tukar link, asal kalo bukak blog hg terjadi blog org laen..blog ini yg mereka maksud kan cik kimika's story. bila aku belek2 balik link blog die lebih kurang blog aku. aduh cam na nak wat eh, aku perasan jugak setiap kali update entry baru mesti die ckp post kat blog budak tu. Ewah aku yg update blog kau yg dapat nama ye. sape2 tahu acam ne please help me. aku tak kenal pon budak tu sape haiyaa manyak susah maa, aku dah tukar link pon tetap jadi cam tu.okey lah itu je wat kali ni, nnti rajin aku update lagi ye. bubye !

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.