Tuesday, 27 November 2012

drama air mata lagi.

assalamualaikum....

di saat jari jemari ni menaip entry baru, aku tgah berbahagia kat umah. yes i'm home. semalam mama ngn kakak dtg amik. maka berlaku lah drama air mata lagi dgn housemate. time mama sampai diorg takde, g mandi kat ulu chepor, aku nak balik tu yg tak follow. okey time diorg nak gerak tu kami salam siap2. lepastu start ngn zila air mata ni dah tak leh tahan sebak.

 zila even kita tak rapat, takde kongsi2 rahsia smua tu tp farihan sayang zila tau. nak ckp ni kalo zila nak tau farihan suka kawan dgn zila. dulu mula2 mcm segan fikir itu ini tp bila dah kenal baru farihan tahu zila ni mcm mana orgnya. farihan tau zila ni baik rupanya. maybe sbb tu lah sebak kot.*nanges*

untuk iffah terima kasih sbb tumpangkan keta g and balik kelas. terima kasih. ngn iffah pon dulu malu2 tp iffah ni baik orangnya. tapi farihan tak tau kenapa farihan segan dgn iffah smpai sekarang :). iffah ingat kumpulan nasyid kita tu taw. :D

untuk jannah pulak terima kasih sudi kawan dgn kami. pahit manis kita harungi bersama selama 3 tahun ni. kita dekat ja nnti kita rajin2 jumpa k.rajin2 contact okey.kalo kami ada salah silap kat jannah kami minta maaf tau, kami tau selama kita berkawan mesti ada pnya kami sakitkan hati jannah. kami sayang jannah :)

to syida the happy girl. hampa jangan rindu2 kami k. kalo rindu mai ja umah kami tau. kami suka kawan ngn hampa, hampa suka amik berat pasal kami.hampa kalo kami ada salah silap maap tau. lagi satu terima kasih sbb hampa selalu jaga kami time kami sakit demam senggugut. hampa suka urut untuk kuarkan angin kami, hampa tarik rambut kami bg letup untuk stopkan kami batuk. terima kasih sangat. kami sayang hampa.

to nurul amanina. nina kita start rapat masa short sem kan. time tu baru tau nina jenis mcm mana, happy2 and gila2 jugak orgnya kan. haha..dari lepas short sem kita makin rapat and dah nak last semester enam ni pon lagi kita rapat, study sama2 kan. nina aku sayang hang tau. jangan lupa aku. ingat group nasyid kita tu. maaf kalo hang ada terasa dengan aku selama kita berkawan ni. ampunkan aku kawan.

untuk nida, kak ayu, yus and wawa, and kak kila even kita tak rapat sangat, even kita ada pahit manis kita farihan sayang korang. tak rapat bukan bermakna tak sayang kan. kalo farihan ada salah silap, terkasar bahasa farihan minta maaf. halalkan apa yg terlebih dan terkurang k. kita kawan sampai mati okey ?

lastly untuk semua bebudak umah dan jugak bebudak kelas yg farihan sayang, farihan minta maaf atas salah silap farihan dekat korang, halakan makan minum, halalkan apa yang terlebih dan terkurang. kita kawan sampai mati okey ? farihan sayang korang :)

1 comment:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.