Saturday, 6 October 2012

Serba Serbi

assalamualaikum....

haaa boleh pon aku menulis kat sini,dah beberapa hari ruang blog aku ni tak leh nak bukak..blank je,so acam ne nak update kan,sakit je hati ni tau..tak tau lah samada P1 memang ade problem or jenjiran kami yang baik hati ni hack kami punya wifi..huhuhu.

okey...sekarang dah bulan 10,bulan november aku dah final exam merangkap final year sekali..InsyaALLAH,semoga ALLAH mempermudahkan segalanya..dah tak lama je lagi,pejam celik pejam celik dah pon nak final..jadual exam pon dah kuar,satu hari satu paper,smpai hari sabtu pulok tu..huwaaa sabtu yg last paper tu pulok ade cousins aku akad nikah..maap ye tak buleh nak g,takpe kenduri nnti  kteorg g ye..aku dah g tau kat cousins aku ni die touching kot aku kata tak bleh nak g..huwaa sorry lah tapi aku harus memperjuangkan sesuatu yg lebih penting untuk masa depan ku..doakan aku dan kawan2 berjaya ye di final sem ni..

dah nak final ni pon aku tak tau kenapa still malas2 lagi..cadangnya weekend2 cam ni nak menfaatkan cuti dengan sebaiknya iaitu tido..haha k tipu je..nak siapkan segala kerja yg tertangguh or tak siap2 lagi..we wait and see je lah tgok berjaya ke idak kan..haha..mcm tak je..huhu.

haaa,tu je nak update..kang terbiar pulok blog aku ni,sekali dah rasa mlas mulah tak nak update kan..ada masa aku update lagi ye..bubye !

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.