Wednesday, 31 October 2012

Nana's Engagement



moh layan gambar cousin aku tunang...yg baju pink tu ye, yg comel lote berjubah puprle tu ialah tuan kepada blog ini, comel kan dia..kekekeke*perasan sudah *...Apapon nak wish congrats kat nana,sebulan je lagi dah nak bergelar isteri orang,dah tak buleh nak kacau2,manja2,tido sekatil sebilik dengan nana...*nanges*
Tengah2 darah manis ni jaga diri bebaik,apa pon dugaan yg mendatang terima,redha dengan semua tu.


ni hantaran untuk side lelaki :)



           peace :)

last but not least...betol ke ayat aku ni haa...kekeke,hentam je lah...semoga bahagia selalu nana :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.