Monday, 8 October 2012

Happy Birthday !

happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to syuhada,
happy birthday to you !


nur liyana syuhada !

happy birthday yang ke 22 sayang ! takpe kot i mention age you ni...ni sepupu kesayangan aku...kami berdua sangat lah rapat,kecik2 dulu lagilah tak buleh berpisah kan syu kan..sekarang ni pon rapat cuma jarahk yg memisahkan kami sob sob sob..tapi takpe kami selalu je contact each other,now syu kat UTM Johor smbung degree,doakan kite dpt smbung tau..

semoga sentiasa dimurahkan rezeki,panjang umur,berjaya dalam pelajaran,berjaya di dunia dan akhirat..semoga berbahagia jugak dengan insan2 tersayang,solat jangan tinggal...hadiah...tak payah lah kot kan,dah tua2 ni org dah tak minta adiah kan haha...okey okey balik raya aji nnti ckp je nak mkn ape i will do it special for you okey...

okey...happy birthday again sayang :)

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.